A ribizlit megmossuk, és lecsipegetjük a száráról, majd összeturmixoljuk. Átpasszírozzuk, hogy a magokat eltávolítsuk. A 
zselatint 15 percre hideg 
vízbe tesszük, majd alaposan lecsepegtetjük. A ribizli negyedét a 
cukorral melegíteni kezdjük, hozzáadjuk a 
zselatint, és jól összekeverjük. Beletesszük a maradék ribizlit, a 
tejszínt és a cukrot, és megint jól összekeverjük. Ki
vajazunk egy 22 cm átmérőjű formát, és kibéleljük sütőpapírral. Beleöntjük a ribizlis krémet és 6-8 órára hűtőbe tesszük. Amikor megdermedt borítsuk ki  vagy kanalazzuk kis tálakba, és tálaljuk.
45 perc alatt elkészíthető.
Szerző: 
Ízletes receptek          Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>