Süssük 5 percig a pancettát közepes t?zön, adjuk hozzá a hagymát és süssük puhára 3 perc alatt, majd tegyük bele a paradicsomot és a csilit, keverjük össze. Sózzuk, borso
Az articsóka szárát levágjuk, küls? leveleit leszedjük, és a megmaradt részeket ollóval egyenesre vágjuk. Levágjuk a fels? csúcsos részét. Kiszedjük a belsejét és az arti
A tésztát puhára f?zzük, majd lesz?rjük és ráfolyatjuk az olajat. Eközben a felkockázott szalonna zsírját kisütjük, ezen megpirítjuk a paradicsompürét, majd hozzáöntjük a
A felszeletelt kolbászt az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, és felöntjük a levessel. Néhány perc után beletesszük a répa leveleit, majd sóz
Tésztát készítünk a lisztb?l, egy deci vízb?l, a pirospaprikából és a tojásokból, majd kiszaggatjuk, és forró vízben készre f?zzük ?ket. Ezután a megolvasztott vajon megf
Egy jénaiban összekeverjük a vajat, a citrom héját, a levének a felét, az olívaolajat, a feldarabolt chilit, a lereszelt parmezán és a felaprított petrezselyem nagy részé
A dobozon olvasható utasítás szerint megf?zzük a tésztát, majd lecsepegtetjük, közben elkészítjük a mártást. A megmosott, megszárított citrom sárga héját a lehet? legvéko
A tésztát f?zzük ki sós vízben.
Tegyük egy tálba a citromlevet, az olajat, a csilit és a parmezánt. Keverjük össze, és a lesz?rt tésztát is tegyük hozzá. Adjuk hozzá a
Ugrás a lap tetejére >>