Keverjük ki az olajat a citrom héjával és a levével, a fekete olajbogyóval, a fokhagymával és a bazsalikommal. Ízesítsük sóval és borssal.
Főzzük ki a tésztát sós vízbe
A tojás sárgákat, 5 evőkanál cukorral, liszttel, tejjel, olvasztott vajjal, felvert tojás fehérjékkel összekeverjük, és zsírban megsütjük. A tésztát feldaraboljuk, lekvár
Forrósítsunk fel 2 evőkanál olajat közepes tűzön, süssük meg benne a spárgafejeket és a hagymát 4-5 percig, majd sózzuk és borsozzuk.
forrósítsunk fel ismét 2 evőkanál o
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval együtt olajon egy kicsit megpároljuk. Hozzáadjuk a mascarponét.
A tésztát kifőzzük, majd ráöntjük a ragut, és re
A zsemléket felkockázzuk, és kiszárítjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt. Kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd ha megkelt, a tojássárgájával együtt a
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben. Süssük meg benne a hagymát, a fokhagymát, a marhahúst és a csiliport 5-6 percig. Adjuk hozzá a szegfűszeget, a fa
Főzzük a mángoldot sós, forrásban lévő vízben 3-4 percig, szűrjük le és tegyük egy hideg vizes tálba. Csepegtessük le és facsarjuk ki. Olvasszuk fel a vajat közepes tűzön
A szalonnát felaprítjuk, majd az olajon kisütjük. A hagymát felkarikázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A csirkemellről lehúzzuk a bőrt, kicsontozzuk, majd felkockázzuk.
Ugrás a lap tetejére >>