Keverjük ki az olajat a citrom héjával és a levével, a fekete olajbogyóval, a fokhagymával és a bazsalikommal. Ízesítsük sóval és borssal.
F?zzük ki a tésztát sós vízbe
A tojás sárgákat, 5 ev?kanál cukorral, liszttel, tejjel, olvasztott vajjal, felvert tojás fehérjékkel összekeverjük, és zsírban megsütjük. A tésztát feldaraboljuk, lekvár
Forrósítsunk fel 2 ev?kanál olajat közepes t?zön, süssük meg benne a spárgafejeket és a hagymát 4-5 percig, majd sózzuk és borsozzuk.
forrósítsunk fel ismét 2 ev?kanál o
A gombát és a sonkát felszeleteljük, majd a zöldborsóval együtt olajon egy kicsit megpároljuk. Hozzáadjuk a mascarponét.
A tésztát kif?zzük, majd ráöntjük a ragut, és re
A zsemléket felkockázzuk, és kiszárítjuk, majd hozzáadjuk a tejfölt. Kevés tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az éleszt?t, majd ha megkelt, a tojássárgájával együtt a
Forrósítsuk fel az olajat közepes t?zön egy serpeny?ben. Süssük meg benne a hagymát, a fokhagymát, a marhahúst és a csiliport 5-6 percig. Adjuk hozzá a szegf?szeget, a fa
F?zzük a mángoldot sós, forrásban lév? vízben 3-4 percig, sz?rjük le és tegyük egy hideg vizes tálba. Csepegtessük le és facsarjuk ki. Olvasszuk fel a vajat közepes t?zön
A szalonnát felaprítjuk, majd az olajon kisütjük. A hagymát felkarikázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A csirkemellr?l lehúzzuk a b?rt, kicsontozzuk, majd felkockázzuk.
Ugrás a lap tetejére >>