A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben.
A garnélákat a nyársra húzzuk, a csilis-fokhagymás krémmel megkenjük. A nyársakat addig sütjük, m
El?z? nap: a lisztet, az egész tojásokat, 2 tojássárgáját és 1 csipet sót gyúrjuk el?ször robotgéppel, majd kézzel kb. 10 percig sima tésztává. Tekerjük fóliába, és pihen
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpeny?be tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig f?zzük így lefedve. Ezután
A hagymákat, a gyömbért, a chilit, a limelevet és a chiliszószt serpeny?be tesszük, felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 20 percig f?zzük így lefedve. Ezután
A homáralapléhez hozzáadjuk a vörösbort, sót, egész borsot, felforraljuk, majd megf?zzük benne a rákot (kb. 10 perc). Lesz?rjük és félretesszük. A megtisztított és apró k
A süt?t el?melegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós keksszel vagy pirítóssa
Amíg a deszka vízben ázik, a grillen parazsat készítünk. Az egyik felén melegítsen, a másikon ne. A rákokat rétegben a deszkára fektetjük. A vajat a rákokra pettyezzük, é
A grillsüt?n a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A rákokat az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük, majd rákanalazz
Ugrás a lap tetejére >>