A süt?t 175 fokra melegítjük. A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, majd egy 3,5 l-es üvegtálba helyezzük a garnélarákkal és az articsókaszívvel. A vajat, ami maradt mego
A gombát 5 dkg vajon puhára pároljuk, beletesszük a garnélákat és aqz articsókaszíveket. A vajat, ami maradt megolvasztjuk, és a lisztet megpezsgetjük rajta, és 3 percig
A süt?t 200 fokra el?melegítjük. A vajat, a póréhagymát, az Alfredo-mártást egy süt?tálba tesszük, megkeverjük, és el?melegített süt?ben 5 percig pirítjuk. Ezután az oszt
Egy t?zálló tálban a makarónit a garnélákkal összekeverünk. A vajat megolvasztjuk, a lisztet megpezsgetjük rajta és 3 percig pirítjuk. A tejszínt apránként beleöntjük, és
A süt?t el?melegítjük(230 fok). A tésztával egy 23 cm-es piteformát kibélelünk, villával megszurkáljuk, és 5 percig sütjük. Ezután a süt?t 170 fokra mérsékeljük. A parajt
Egy lábosba tesszük az articsókát, felöntjük a borral, olajjal, levessel, beletesszük az összepréselt fokhagymát, sót, borsot. Így kb. egy órára süt?be tesszük, eközben a
Szeljük ketté az avokádókat, magozzuk ki és öntözzük meg citromlével.
Sz?rjük le a garnélát, a citromot pedig kockázzuk fel.
Dolgozzunk össze 5 ev?kanál citromlevet az
A f?tt tojásokat pucoljuk meg, majd vágjuk félbe. A tojássárgákat vegyük ki, és tegyük egy tálba. Ezt keverjük el a tejföllel, a garnélákkal és a f?szerekkel. Ezt a kever
Ugrás a lap tetejére >>