A süt?t el?melegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós keksszel vagy pirítóssa
Egy nagy lábosban a sós vizet felforraljuk, a rákokat beletesszük. Lefedve 6-8 percig f?zzük. Ellen?rizzük ,ne f?zzük túl. Kiemelés után nagyon hideg vízbe dobjuk ?ket. H
A süt?t el?melegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós keksszel vagy pirítóssa
A rákokat megmossuk, a hagymát és a petrezselymet finomra vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk. Párolóedényben sós vizet forralunk, beleteszünk néhány szem borsot, a babérlev
A f?szereket, a lisztet, a süt?port összekeverjük, és a felét egy másik tálba áttesszük. A második tálban a lisztes keverékkel a tojást és a sört tejszíns?r?ség? tésztává
A mártás hozzávalóit összekeverjük, és félretesszük. A f?szereket, a lisztet, a süt?port összekeverjük, és a felét egy másik tálba áttesszük. A második tálban a lisztes k
A f?szereket, a lisztet, a süt?port összekeverjük, és a felét egy másik tálba áttesszük. A második tálban a lisztes keverékkel a tojást és a sört tejszíns?r?ség? tésztává
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd h?t?szekrényben hagyjuk pi
Ugrás a lap tetejére >>