Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
A rákfarkakat hosszában vágjuk félbe. A grillsüt?t melegítsük el?. Kenjük meg a farkakat olajjal, és sózzuk, borsozzuk. Grillezzük kb. 8 percig.
Mártás:
Egy kis lábosb
Elkészítési id?: kb 40 perc
Energiatartalom: 144 kcal/602 kj adagonként
A leveszöldséget mossuk meg, majd daraboljuk fel, adjuk hozzá a kaprot. Egy nagyobb fazékba tegy
Egy fazékban sós vizet forralunk, beletesszük a rákf?szert. A rákokat lefedve 8 percig f?zzük. A zöldbabot és a kukoricát beletesszük, majd lefedve újabb 4-5 percig f?zzü
Az olívaolajat egy edényben megforrósítjuk. A lisztet és a f?szereket összekeverjük, a tojást egy másik tálban felverjük. A tenger gyümölcseit el?ször a lisztbe, majd a t
Egy edénybe vizet öntünk, majd beletesszük még a sört és a rákf?szert. El?ször a babot puhára f?zzük, majd a rákokat és a kukoricát tesszük bele. Lefedjük, és addig párol
A kerti grillen parázs készítünk. Alufóliából csomagokat készítünk, amibe nagy marék faforgácsot teszünk, bezárjuk és néhány lyukat szúrunk beléjük. A parázs közelébe tes
Ugrás a lap tetejére >>