A süt?t el?melegítjük. a mogyoróvajat, a kókusztejet, a barna cukrot, a currykrémet, a rizsecetet és a fokhagymát simára keverjük. A rákokat beleforgatjuk. A keveréket a
Egy serpeny?be tesszük a kókusztejet, a limeszeleteket, a lemongrass-ot és a limelevelet, majd hozzáadjuk a garnélát, sózzuk, és puhára f?zzük. Amint elkészült, a rizzsel
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd h?t?szekrényben hagyjuk pi
A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük, majd lesz?rjük.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre pároljuk és hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, a feldarabolt paprikát, vala
A krumplit sós vízben, héjában megf?zzük, vízzel leöblítjük, és hagyjuk kih?lni, majd meghámozzuk.
A rákokat 1-1 zsályalevélbe, a krumpliszemeket 1-1 szelet szalonnába g
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a krumplit és a paprikát. Felöntjük az alaplével, majd forrástól számított 5-6 percig f?zzük. Ekkor a felét
A langusztát f?zzük meg, majd sz?rjük le.
A salátát szedjük leveleire és alaposan mossuk meg. A répát, a cukkinit és az édesköményt vágjuk fel, sós vízben pároljuk meg,
A spárgát megmossuk és a kukoricával finomra vágjuk.
A marhalevest felf?zzük, beletesszük a gyömbért és takarékon fél óráig a t?zön hagyjuk, majd kiemeljük bel?le a gyöm
Ugrás a lap tetejére >>