A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, s fokhagymát és az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a
A grillen a tüzet parázsra égetjük. A rákokat olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a nyársa húzzuk. A száraz faforgácsot a parázsra dobjuk. A nyár
A grillsütőn a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A faforgácsot a szénre terítjük. A citromos-tárkonyos vajat megolvasztjuk,
A paradicsomot kimagozzuk és apró kockákra vágjuk.
A finomra aprított paprikát és a zúzott fokhagymát süssük meg az olívaolajon.
A felvert tojáshoz dolgozz
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd hűtőszekré
Pucoljuk meg a rákokat, öblítsük át folyó víz alatt, csöpögtessük le és fűszerezzük borssal.
A rákot futtassuk meg az olaj és a vaj keverékében. Ezután
A garnélát öblítsük le, és itassuk le róla a vizet. Pucoljuk meg édesköményt, a zöldjét vágjuk apróra, és tegyük félre. Aprítsuk fel az édesköményt.
A garnélát megtisztítjuk, a farkát egyben hagyjuk. Forró olajba beletesszük az előzőleg apóra vágott fokhagymát, és megpirítjuk. Hozzáadjuk a karikára vág
Ugrás a lap tetejére >>