A vizet felforraljuk, hozzáadjuk a currykrémet, a halmártást, az újhagymát és a garnélarákot. Felforraljuk, a lángot mérsékeljük, és lassan f?zzük, amíg a rákok rózsaszín
A rákokat f?zés el?tt 2 órára, 1 liter hideg vízben és 10 dkg sóval áztatjuk. Ezután lesz?rjük, lecsepegtetjük és sós vízben megf?zzük, 6-8 percig.
A mártás hozzávalóit
A vaj felén süssük meg a felszeletelt hagymát és a gombát.
A tojássárgáját habver?vel verjük fel, majd dolgozzuk hozzá a tejet. Sóval és paprikaszósszal ízesítjük. Ezutá
Garnélákat és a rákot tisztítsuk meg. Süll?t vágjuk csíkokra. Olvassuk meg a vajat, és dinszteljük meg benne a halat és a tenger gyümölcseit.
Ízesítsük fekete borssal. A
A rákokat felolvasztjuk, a vajat és az olajat felmelegítjük, és megfuttatjuk rajta a finomra vágott zöldségeket. Közepes lángon 10 percig fonnyasztjuk. Hozzáadjuk a rákok
Elkészítési id?: kb 20 perc
Energiatartalom: 695 kcal/2919 kj adagonként
Miel?tt hozzákezdenénk a hozzávalók el?készítéséhez melegítsük el? a süt?t 200 fokra, légkeve
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a borsot, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Ugrás a lap tetejére >>