A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyömbért összekev
B?, sós vízben el?f?zzük a brokkoli rózsáit. A gyömbért 3 karikára vágjuk. A brokkoli f?z?vizéb?l egy keveset a garnélákra öntünk, majd megszórjuk egy kanál kukoricaliszt
A garnélák fejét leválasztjuk, páncéljukat leszedjük, a farkukat egy darabban hagyjuk. A hasukat 2-3 helyen bevágjuk, hogy a törzsük egyenesen maradjon.
Sóval, gyömbérr
Egy serpeny?ben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha meg is forga
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy tálba és belekeve
A paradicsomot megmossuk és apróra felkockázzuk.
A tésztát sós lobogó vízben kif?zzük, lesz?rjük, majd alaposan összedolgozzuk még melegen a vajjal. Ezután adagoljuk a
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a csilivel, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd h?t?szekrénybe
Keverjük össze a mogyoróolajat, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. A garnélarákokat forgassuk bele. Félliter olajat melegítsünk fel egy serpeny?ben, és amikor elég f
Ugrás a lap tetejére >>