A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet előkészítjük a grillben. Az olvasztott vajat, a zöldcitrom levét, a sherryt vagy rumot, az újhagymát és a gyö
Bő, sós vízben előfőzzük a brokkoli rózsáit. A gyömbért 3 karikára vágjuk. A brokkoli főzővizéből egy keveset a garnélákra öntünk, majd megszórjuk eg
A garnélák fejét leválasztjuk, páncéljukat leszedjük, a farkukat egy darabban hagyjuk. A hasukat 2-3 helyen bevágjuk, hogy a törzsük egyenesen maradjon.
Sóva
Egy serpenyőben kevés olajban megpirítjuk egy kicsit a fokhagymát és a csilit, majd beletesszük a rákokat is. 3-4 percig pároljuk benne a tigrisrákokat, néha me
Készítsük el a mártást: Egy edényben kezdjük el melegíteni a riszborecetben és a halmártásban elkevert cukrot, mikor már felolvadt a cukor, átöntjük egy t
A paradicsomot megmossuk és apróra felkockázzuk.
A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük, leszűrjük, majd alaposan összedolgozzuk még melegen a vajjal. Ezutá
A lime levét és reszelt héját keverjük össze egy tálban a sóval, a borssal, a csilivel, a gyömbérrel és a fokhagymával. Ebbe forgassuk bele a rákokat, majd h
Keverjük össze a mogyoróolajat, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. A garnélarákokat forgassuk bele. Félliter olajat melegítsünk fel egy serpenyőben, és a
Ugrás a lap tetejére >>