Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszínűre futtatjuk benne. A fokhagymát és a jalapenot beletesszük, és még 1 percig pir
A nyers garnélarákokat a vindaloo mártással lassan addig főzzük, amíg a rák rózsaszínű és opálos lesz. Rizsre tesszük, vagy naan kenyérrel tálaljuk.
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a rákot. Készre főzzük, majd félretesszük. Helyére a paradicsomot és a narancshéjat, az alap
a garnélarákokat 1 cm-es darabokra vágjuk. A zöldcitrom és a narancs levét, a köményt, a sót és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük és hűtőszekrén
Főzzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Szűrjük le és tegyük félre. Keverjük össze a szójaszószt, a mirint, 1 evőkanál olajat és a cukrot. Adjuk hozz
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
Elkészítési idő: kb 35 perc
Energiatartalom: 239 kcal/1004 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és vágjuk le róla zöld részét. Ez utóbbit aprózzuk fe
Először is pároljuk meg a rizst. A rákokat tisztítsuk meg és jól mossuk át.
A gombát öntsük fel vízzel, hagyjuk benne 1-2 órára, majd lobogó vízben páro
Ugrás a lap tetejére >>