Az olajat egy lábosban megforrósítjuk, és a hagymát 4-6 perc alatt aranyszín?re futtatjuk benne. A fokhagymát és a jalapenot beletesszük, és még 1 percig pirítjuk. Belete
A nyers garnélarákokat a vindaloo mártással lassan addig f?zzük, amíg a rák rózsaszín? és opálos lesz. Rizsre tesszük, vagy naan kenyérrel tálaljuk.
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a vermutot és a rákot. Készre f?zzük, majd félretesszük. Helyére a paradicsomot és a narancshéjat, az alaplevet és a na
a garnélarákokat 1 cm-es darabokra vágjuk. A zöldcitrom és a narancs levét, a köményt, a sót és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük és h?t?szekrénybe tesszük, kb. 1
F?zzük meg a tésztát a csomagolása szerint. Sz?rjük le és tegyük félre. Keverjük össze a szójaszószt, a mirint, 1 ev?kanál olajat és a cukrot. Adjuk hozzá a rákokat, majd
A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és f?szerezzük. A grillen forró tüzet ké
Elkészítési id?: kb 35 perc
Energiatartalom: 239 kcal/1004 kj adagonként
Az újhagymát mossuk meg, és vágjuk le róla zöld részét. Ez utóbbit aprózzuk fel, a fehér rész
El?ször is pároljuk meg a rizst. A rákokat tisztítsuk meg és jól mossuk át.
A gombát öntsük fel vízzel, hagyjuk benne 1-2 órára, majd lobogó vízben pároljuk néhány perci
Ugrás a lap tetejére >>