A felaprózott fokhagymát a vajon megfuttatjuk, majd beletesszük a garnélát, és kb. 5 percig így együtt pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, a kaporral és a sherryvel ízesítjük, m
Elkészítési id?: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: kb 278kcal/1166 kj adagonként
A garnélarákokat mosás után pucoljuk meg, úgy, hogy a farokvégek a helyükön maradja
Egy fazékba tesszük a garnélák páncéljait, a vizet, a felkarikázott répát, a felaprított zellert, fokhagymát, hagymát, édesköményt, paradicsomot, a petrezselymet, majd só
Az összevágott hagymát az olívaolajon pároljuk üvegesre, majd keverjük hozzá a zúzott fokhagymát, a felaprított paprikát, valamint zellert és 5 percig süssük. Dolgozzuk h
A sárgarépát és a zellert megpucoljuk, és csíkokra vágjuk. a zöldbabot, az édesköményt, és a cukkinit feldaraboljuk, és az egészet megsózzuk. Párolóedénybe vizet forralun
Egy serpeny?be 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a rákokat beleforgatjuk, majd a sörtésztába mártjuk. Hagyjuk, ho
A nyársakat 31 percig vízben áztatjuk. Miel?tt a garnélákat a grillre tesszük, repceolajjal megkenjük. Sütés közben teriyaki mártással locsoljuk. Grillezett ananásszal és
Az olajat akkora serpeny?be öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A rákokat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztb?l, a f?szerkeverékb?l, a sörb?l és
Ugrás a lap tetejére >>