A nyársakat 30 percig vízben áztatjuk, a tüzet el?készítjük a grillben.
A garnélákat a nyársra húzzuk, a csilis-fokhagymás krémmel megkenjük. A nyársakat addig sütjük, míg a rákok megszilárdulnak, ez oldalanként 2-4 perc. Mangós-zöldcitromos salsával tálaljuk.
Salsa:
2 gerezd fokhagyma, zúzva
5 dkg vöröshagyma, finomra aprítva
1 friss jalapeno paprika, szára és magjai eltávolítva, finomra aprítva
3 dkg koriander, finomra aprítva
45 dkg hámozott mangó, összevágva
1 zöldcitrom leve, és még egy kevés só,bors, ízlés szerint
A hozzávalókat összekeverjük, f?szerezzük, és állni hagyjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom