A gyömbért és a hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a chiliszószt és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig f?zzük lefedve, közben a tésztát forró vízbe
A vizet felforraljuk, a citromfüvet, a galangált, a kaffer zöldcitrom levét és a tamarindkrémet beletesszük, majd a halmártást, a csilit, a hagymát, a sambal oelek-et és
El?ször az olajon a kolbászt és a sonkát süssük meg, majd tegyük egy kikent süt?edénybe. Ennek a zaftjában üvegesre pároljuk az összevágott hagymát, majd hozzákeverjük a
A rákokat megtisztítjuk és jól átmossuk.
Egy edényben dolgozzuk össze az összevágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a sonkát, a felkockázott paprikát, a f
Az olajat felforrósítjuk, a hagymát, a kelt és a csilit 2 percig pároljuk benne. A halalaplét, a misokrémet és a rizsecetet beletesszük, felforraljuk, és a tésztát is hoz
A garnélát megtisztítjuk, megszárítjuk és a rákpasztában oldalanként 1-1 percig sütjük, majd félretesszük. A tésztát b?, sós vízben megf?zzük. Az apró kockákra vágott vör
A rákot olvasszuk ki, majd dolgozzuk össze a levessel, a zúzott fokhagymával és rakjuk egy edénybe. Sóval, chiliporral és oregánóval f?szerezzük. Helyezzünk rá fed?t és t
Elkészítési id?: kb 35 perc
Energiatartalom: 365 kcal/1533 kj adagonként
A felkockázott zöldségeket 1 percig sózott vízben pároljuk, majd hagyjuk kih?lni, és öntsük l
Ugrás a lap tetejére >>