A húsokat el?készítjük, a kacsaszárnytöveket zsírjától megszabadítjuk és süt?ben öt percig 200 oC-on meggrillezzük. A füstölt kacsamellet vékonyra szeleteljük és a kacsam
A krémes vaj, a tejszín, az ?rölt mandula, a cukor és a f?szerek összedolgozásával elkészítjük a kacsaszeletek bundáját. Egy mély tálban a hozzávalókat összekeverjük, és
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a kacsát. Tegyük egy
A kacsát besózzuk, hasüregébe tesszük a gyümölcsöket, majd megt?zzük, a borssal és a kakukkf?vel ízesítjük. Egy jénaiba tesszük a kacsát, aláöntünk egy kevés vizet, majd
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a kacsát. Tegyük egy
A felaprózott hagymákat két kanál szójaszószba keverjük 2 ek. mézzel, a reszelt narancshéjjal, a fahéjjal és a húslevessel együtt. Felforraljuk, majd a sózott, összevarrt
Egy tálban összekeverjük a mustárt, a mézet, az ecetet, az aromát és az olajat, majd hozzáadjuk a reszelt gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és egy részét a felszeletelt gombár
A süt?t melegítsük el? 220 fokra. Béleljünk ki süt?papírral egy tepsit. Tegyük a süt?tököt a tepsibe és kenjük meg 1 ev?kanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. 15 perc alatt sü
Ugrás a lap tetejére >>