A húsokat előkészítjük, a kacsaszárnytöveket zsírjától megszabadítjuk és sütőben öt percig 200 oC-on meggrillezzük. A füstölt kacsamellet vékonyra szel
A krémes vaj, a tejszín, az őrölt mandula, a cukor és a fűszerek összedolgozásával elkészítjük a kacsaszeletek bundáját. Egy mély tálban a hozzávalókat
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
A kacsát besózzuk, hasüregébe tesszük a gyümölcsöket, majd megtűzzük, a borssal és a kakukkfűvel ízesítjük. Egy jénaiba tesszük a kacsát, aláöntünk e
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
A felaprózott hagymákat két kanál szójaszószba keverjük 2 ek. mézzel, a reszelt narancshéjjal, a fahéjjal és a húslevessel együtt. Felforraljuk, majd a sózo
Egy tálban összekeverjük a mustárt, a mézet, az ecetet, az aromát és az olajat, majd hozzáadjuk a reszelt gyömbért, sózzuk, borsozzuk, és egy részét a felsz
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit. Tegyük a sütőtököt a tepsibe és kenjük meg 1 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozz
Ugrás a lap tetejére >>