A gesztenyét f?zzük puhára delikátos vízben, majd megpucoljuk, s törjük össze ?ket. Ha jól összenyomtuk, akkor adjuk hozzá a darált húst, tojást. Ízesítsük sóval, borssal
A gombát felszeleteljük, meglocsoljuk a citromlével. A kacsa b?rét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a f?szerkeverékkel. Ezután 2-2 percig pirítjuk mindkét felét
Kockázzuk fel a kacsahúst, a lapockát, valamint a szalonnát és dolgozzuk össze a tojással, a liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, a hagymával, a szerecsendióv
Habver?vel keverjünk össze 65 ml vizet és a mártás hozzávalóit. Forraljuk fel, majd csökkentsük a lángot, és forraljuk még 1 percig. A combokat kenjük be sóval, a csilipo
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a kacsát. Tegyük egy
Áztassunk vízbe 12 hurkapálcát. A szószhoz keverjük össze egy serpeny?ben a szójaszószt, az alaplevet, a mirint és a cukrot. Forraljuk fel, id?nként kevergetve. Csökkents
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpeny?ben. Öntsük le a kisült zsírt, és kezdjük el
A kacsát a sóval, borssal, kakukkf?vel bedörzsöljük, majd egy tálban összekeverjük a zsemlét egy reszelt almával, a tojással, a mazsolával és a petrezselyemmel, és ezzel
Ugrás a lap tetejére >>