A kacsát vágjuk darabokra, vegyük ki a háját, és vágjuk apróra. A zsírját süssük ki. A zsírom pirítsuk meg a hús mindkét oldalát, és öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje
A kacsát jó el?re bef?szerezzük a sóval és borssal, majd pácolódni hagyjuk, amíg a mártást elkészítjük. Ehhez a cukrot a vízzel világos szín?re karamellizáljuk, bes?rítjü
Kacsamájat ujjnyi darabokra vágjuk. Tábla rakjuk, ráöntjük a bort, konyakot, kis tejszínt. Állni hagyjuk a h?t?be.
Üreget vágunk a kacsamellbe, megsózzuk, borsozzuk, és
Kevés olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott sárgarépát, és pár percig fonnyasztjuk. Hozzáadjuk az olívaolajon megpirított kacsadarab
A húst kettévágjuk, majd mindkét oldalát megpirítjuk. Kiszedjük, és vékony szeletekre vágjuk. Az olajhoz hozzáadjuk a f?szereket, beletesszük a húst, és másnapig h?t?be r
Csontozzuk ki a kacsát, f?zzük meg a csontot kevés, ízesítetlen vízben, majd sz?rjük át a levet. Daraboljuk fel a húst, forgassuk bele gyömbér, só és 1 ek. olaj keverékéb
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a kacsát. Tegyük egy
A savanyúkáposztát folyó vízben jól átmossuk. Az üvegesre sütött, kockára vágott szalonnával, az egyik felkarikázott sárgarépával és egy babérlevéllel félpuhára pároljuk.
Ugrás a lap tetejére >>