A káposztát, szalonnát, szegfűszeggel tűzdelt hagymát feltesszük főni, fűszeres, boros vízben. A megtisztított kacsát felszeleteljük, majd lesózzuk. Ha a k�
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Egy tálban keverjük össze a pácléhozzávalóit, majd ezzel pácoljuk be a
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom