Távolítsuk el a húsról az inakat. Ejtsük rombusz alakú bemetszést a b?rükbe. Szójaszószt, sherryt, olajat, borsot, csipetnyi sót keverjünk össze egy mély edénybe. Tegyük
Jókora tepsibe karikázzuk a meghámozott burgonyát. Megsózzuk, rászórjuk a szerecsendiót, majd rátesszük a vékony karikára vágott vöröshagymát. Az almát megmossuk, és héja
A kacsát sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a borral, és lefedve párolni kezdjük. Eközben világos rántást készítünk, felöntjük a tejjel, majd megint bes?r?sítjük. Egy mási
A hagymát felkarikázzuk, a paradicsomot és a paprikát elnegyedeljük, a húst besózzuk, borsozzuk. Ezután a húst alufólia alatt sütni kezdjük, majd amikor ár félig megpuhul
A kacsahúst sózzuk, a majoránnával ízesítjük, majd éjszaka vörösborban pácoljuk. Másnap a lereszelt káposztát besózzuk, levét kinyomkodjuk. A cukrot megpirítjuk, hozzáadj
A kacsákat megsózzuk, belül borsozzuk, és majoránnával megszórjuk. El?melegített süt?be tesszük, rálocsoljuk a bort, és negyed óráig magas h?fokon sütjük.
A hagymát fel
A madarat megtisztítjuk, majd nyolc darabba vágjuk, és megmossuk. A zsír 2/3 részét felmelegítjük, majd megfuttatjuk a felaprított hagymát. Rátesszük az összetört fokhagy
A kacsamellr?l a b?rt eltávolítjuk, majd sóval, borssal, kakukkf?vel bedörzsöljük, és olajban el?sütjük. Ugyanebben a zsiradékban megsütjük a felcsíkozott kacsab?rt, majd
Ugrás a lap tetejére >>