A krumplit héjában megf?zzük, majd meghámozzuk, sózzuk, a kakukkf?vel, rozmaringgal megszórjuk, kevés olajat locsolunk rá. Eközben a kacsát besózzuk, majd néhány burgonyá
A kacsát megtisztítjuk, majd zsírban megpirítjuk. Eközben a gombát a fél liter vízben teljesen puhára f?zzük. Amikor a kacsa aranybarna lesz, ráöntjük a gombalevet, és íg
A madarat darabokra vágjuk, sóval, borssal és majoránnával ízesítjük, majd felforrósítjuk a zsírt, és hirtelen körbesütjük. A káposztát átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ev?ka
El?ször a zsírban megpirított cukorral együtt, kevés borral pároljuk meg a legyalult káposztát, amit hagymás sóval, köménymaggal és ecettel f?szerezzük. A kívül-belül bes
A pirított kenyeret turmixba tesszük, és összeturmixoljuk a pisztáciával, fokhagymával, az olívaolajjal, sóval, borssal és a f?szernövényekkel. Ezután a sajtot felszelete
A kelbimbót megtisztítjuk, a nagyobbakat félbevágjuk. A köménymaggal és 2 gerezd fokhagymával megf?zzük.
A kacsamelleket félbevágjuk, bevagdossuk a b?rt, gyömbérrel, só
A kacsaaprólékot egy lábosba tesszük, felöntjük vízzel, majd f?zni kezdjük. Közben sózzuk, majd forrás után hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket. A zsírból és a lisztb?
A kacsát a sóval és a fokhagymával bedörzsöljük, majd addig pároljuk, amíg teljesen megpuhul. Eközben egy jénai aljára tesszük a szalonnát, erre kerül a káposzta, majd a
Ugrás a lap tetejére >>