Elkészítése ugyan az, mint a pirított libamájnak, csak itt kacsamájat használunk.
A megtisztított kacsákat kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A belsejükbe kakukkfüvet teszünk, kevés levest aláöntve, fóliával lefedve kb. 1 órát sütjük, közben saját levével
A kacsamellet megszabadítjuk az inaitól és a zsírjától, b?rét bevagdossuk, sóval, borssal ízesítjük. Forró serpeny?ben mindkét felét megpirítjuk, majd kis lángon még öt p
A megtisztított, felaprított aprólékot, kacsahúst, zöldségeket feltesszük f?ni. Hozzáadjuk a f?szereket. Ha a zöldségek, és a hús félig megpuhultak, hozzákeverjük a felap
A paradicsomot leforrázzuk, leszedjük a héját, a magjait kikaparjuk. Az olajbogyókat kettévágjuk, magjait kiszedjük, a fokhagymát kipréseljük. A kacsát forró vízzel lemos
Tegyük a megtisztított kacsát egy fazék forró vízbe, és f?zzük el? 10 percig. Csurgassuk le.
Keverjük össze a mártás hozzávalóit, forraljuk fel, fedjük be és kis lángon
A melleket bekenjük a pácsóval, majd éjszakára h?t?be tesszük. Másnap a tealeveleket wokba tesszük, ráhajtjuk a rácsot, és ezen sütjük a húst 15-20 percig. Ezután még 10
Elkészítése ugyan az, mint a serpeny?s libacombnak, csak itt kacsacombot használunk.
Ugrás a lap tetejére >>