A megtisztított kacsamájakat olajon süsd néhány percig. Add hozzá a felkarikázott hagymát, szórj rá borsot, majoránnát, rázogasd meg olykor- olykor. Ha a hag
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Gázsütő esetén 5-ös fokozat. Sütőrácsra rakjuk a kacsamelldarabokat a bőrös oldalukkal felfelé. Rakjuk így a mosogatób
A kacsa bőrét és zsíros részét távolítsd el, majd 2és1/2 cm-es kockákra vágd. Keverd össze keményítővel, szezámolajjal, ecettel, sherryvel, szójaszóssza
A kacsahúst apróra daraboljuk, összekeverjük a kakukkfűvel, a babérral, a sóval és a borssal, felengedjük egy kevés vízzel és lefedve kis lángon 1 óra 45 pe
A megtisztított kacsa belsejét jól fűszerezzük meg sóval. Pucoljunk meg két narancsot, szedjük cikkelyekre, borsozzuk meg és töltsük a kacsába, majd kötözz
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom