Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lév? zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpeny?ben. Öntsük le a kisült zsírt, és kezdjük el
A kacsamájat nyersen kettévágjuk, ereit?l megtisztítjuk és már az elkészítés el?tt egy nappal el?készítjük. Mély tálba helyezzük, és a sóból, cukorból, borsból készült f?
A kacsamájat ledaráljuk, hozzákeverjük a tojások sárgáját, a tejszínt és a tejet. Hozzáadjuk a cukrot, majd sózzuk, borsozzuk. Egy süt?edény aljára rétegezzük a meghámozo
A kacsamájszeleteket tetsz?leges f?szerezés után forró serpeny?ben megpirítjuk, zsírját papírral felitatjuk, és h?t?ben néhány percig h?tjük. A serpeny?ben maradt zsiradé
A májat vajon addig pirítjuk, míg rózsaszín lesz, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. A megmaradt zsiradékba keverjük a bort, majd az egészet a májra öntjük, és éjsz
Egy serpeny?ben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a kacsamájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék vajat, a kony
A húsokat el?készítjük. A kecsmellet sóval, borssal f?szerezzük, felhevített serpeny?ben minden oldalát megpirítjuk, el?ször a b?rös felével kezdjük, majd a süt?ben is sü
Kacsamell b?rét eltávolítjuk, félig bevágjuk, kihajtjuk és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Káposztát lereszeljük , besózzuk és állni hagyjuk. Kinyomkodjuk és párolni kezdjük
Ugrás a lap tetejére >>