Rácsmintásan vagdaljuk be a melleken lévő zsírt, majd dörzsöljünk bele némi sót. Zsíros felükkel kezdjük el sütni egy serpenyőben. Öntsük le a kisült zs
A kacsamájat nyersen kettévágjuk, ereitől megtisztítjuk és már az elkészítés előtt egy nappal előkészítjük. Mély tálba helyezzük, és a sóból, cukorb
A kacsamájat ledaráljuk, hozzákeverjük a tojások sárgáját, a tejszínt és a tejet. Hozzáadjuk a cukrot, majd sózzuk, borsozzuk. Egy sütőedény aljára réteg
A kacsamájszeleteket tetszőleges fűszerezés után forró serpenyőben megpirítjuk, zsírját papírral felitatjuk, és hűtőben néhány percig hűtjük. A serpeny
A májat vajon addig pirítjuk, míg rózsaszín lesz, majd sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. A megmaradt zsiradékba keverjük a bort, majd az egészet a májra ö
Egy serpenyőben pirítsuk meg a fokhagymát 2 dkg vajjal, majd tegyük ugyanezt a kacsamájjal is. Az egészet öntsük át a turmixgépbe, tegyük még bele a maradék
A húsokat előkészítjük. A kecsmellet sóval, borssal fűszerezzük, felhevített serpenyőben minden oldalát megpirítjuk, először a bőrös felével kezdjük, ma
Kacsamell bőrét eltávolítjuk, félig bevágjuk, kihajtjuk és kiklopfoljuk, majd besózzuk. Káposztát lereszeljük , besózzuk és állni hagyjuk. Kinyomkodjuk és
Ugrás a lap tetejére >>