Kompót:
Tegyük egy lábosba a vizet, a cukrot, a citromlevet, a fahéjat, a kardamomot, a csillagánizst, a borsot, a szegf?szeget, a citromhéjat, és forraljuk fel. Vegyük
Salsához hámozzuk meg az avokádót, uborkát, mangót, és daraboljuk fel. Keverjük össze a felaprított hagymával és chiliszósszal. Tegyük a h?t?be.
Vágjuk le a homárfarok
Melegítsük el? a grillsüt?t.
Keverjük össze a vajat, a korianderzöldet, a csilit, a lime-levet, a borsot, és jól keverjük össze. Kenjük a vajat a kukorcacsövekre, és bo
Szirup:
Keverjük össze a lime-levet, a pálmacukrot, a gyömbért, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és f?zzük 5 percig. Sz?rjük át. Melegítsük el? a grillt. Vágj
Olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a fokhagymát. Vegyük le a t?zr?l, adjuk hozzá a citromlevet és a chiliszószt, majd keverjük össze.
Szórjunk egy kisebb fémtálcára kb.
Melegítsük el? a grillsüt?t. Szórjuk rá a k?sót, és tegyük rá az osztrigát. Keverjük össze a pancettát, a mogyoróhagymát és a csilit, majd szórjuk rá az osztrigákra. Egy
Málnasörbet:
Forraljuk fel a vizet a cukorral, majd húzzuk le a t?zr?l, és hagyjuk kih?lni. Robotgépben keverjük össze a málnát és a citromlevet, majd sz?rjük át, és adj
A padlizsánokat vágjuk hosszában félbe, és vagdossuk be a húsát. Sózzuk be, és hagyjuk 30 percig állni.
Mártás:
Keverjük össze a dashi alaplevet, a misokrémet, a cukro
Ugrás a lap tetejére >>