» 4 nagy kukoricacső » vaj: » 250 g szoba-hőmérsékletű vaj » 2 ek. finomra vágott korianderzöld » 2 nagy piros csili, kimagozva és finomra vágva » 2 kaffir lime-levél, finomra vágva » fél tk. frissen őrölt fekete bors
Melegítsük elő a grillsütőt.
Keverjük össze a vajat, a korianderzöldet, a csilit, a lime-levet, a borsot, és jól keverjük össze. Kenjük a vajat a kukorcacsövekre, és borítsuk rá a csuhé leveleit. A haját távolítsuk el. Grillezzük 10 percig ,közben forgassuk. Forrón tálaljuk.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom