F?zzük puhára a burgonyát, és törjük össze. Keverjük hozzá a vajat, tejfölt, metél?hagymát, süt?port és a lisztet. 1/3 csészényi adagokban formáljunk bel?le pogácsákat. R
Rakjuk a húst kikent alufólia edénybe, borítsuk be szójaszósszal, mézzel, fokhagymával, és 1 órára tegyük a h?t?be. Sütés el?tt hagyjuk szobah?mérsékleten 20 percig. Szór
Vágjuk fel a húsokat és a paprikát. T?zzük fel a nyársakra a húsokat és a paprikát is. Locsoljuk meg olajjal. Tegyük nyársra és süssük 10 percig. Sózzuk, borsozzuk.
Húst alaposan keverjük össze a hozzávalókkal, és pácoljuk 2 órán át a h?t?szekrénybe. Egy-egy nyársra húzzunk 5-6 kocka húst úgy, hogy a pác is rajta maradjon.
Készítsü
Kenjük meg a hús mindkét oldalát páclével. Pácoljuk a h?t?ben pár órát, majd sütés el?tt hagyjuk szobah?mérsékleten melegedni.
Sós vízben f?zzük puhára a burgonyát, maj
Bográcsunkba 2dl olajra odatesszük a hagymát pirulni közben össze kockázzuk a marhalábszárat. Ha a hagyma megpirult akkor beletesszük a f?szereket és a husit. Tulajdonkép
A pácolt húst tegyük a h?t?be pár órára. Ha kivesszük hagyjuk állni 20 percet szobah?mérsékleten. Vágjuk le a mogyoróhagyma gyökér fel?li végét, majd a fokhagymával együt
Vágjuk fel a májat és a szalonnát kis kockákra. Húzzuk fel a nyársakra a szalonnát, májat és így tovább és f?szerezzük. Olajozzuk be és vonjuk be prézlivel. Tegyük a rost
Ugrás a lap tetejére >>