Klopfoljuk ki a húst, és hagyjuk állni 20 percig, majd öntsünk rá egy kevés barbecue-mártást, és hagyjuk állni még 10 percet.
Készítsük el? a grillsüt?t kétzónás sütésh
Olajat keverjük össze a fokhagymával, majd hagyjuk állni 30 percig. A kenyeret átlósan szeljük fel, majd kenjük meg mindkét oldalát a fokhagymás masszával.
Állítsuk köz
Vágjuk a hússzeleteket keresztbe 3-3, kb. 8 cm-es szeletre. Fektessük jól kikent, lapos tepsibe.
Keverjük össze a tojás kivételével a bunda hozzávalóit. Verjük fel a toj
A burgonyát és a paprikát szórjuk meg a f?szerkeverékkel, majd húzzuk felváltva a nyársra. Locsoljuk meg olívaolajjal. A grillsüt?t készítsük el?, majd süssük meg a nyár
Vágjuk ketté a paradicsomokat vízszintes irányban. Szedjük ki a belsejét, f?szerezzük. Hagyjuk egy kicsit állni.
Keverjük össze a vajat, apróra vágott mogyoróhagymát és
Keverjük össze a mézet, citromhéjat és a chilit, ez lesz a máz. Kenjük meg vele a húst, majd tegyük a h?t?be.
Rakjuk a burgonyát alufóliás tálcára. Keverjük össze a cit
Vágjuk le a halak uszonyát, farkukat nyírjuk V alakúra. Ejtsünk rajtuk 3-3 bemetszést. Keverjük össze a pác hozzávalóit, majd kanalazzuk a halak belsejébe. Maradékot a be
Keverjük össze az olajat, citromborsot, citromlevet, mártást, és öntsük egy tálba. Forgassuk meg benne a húst, és lefedve hagyjuk pácolódni 2 órán át a h?t?ben.
Készíts
Ugrás a lap tetejére >>