Klopfoljuk ki a húst, és hagyjuk állni 20 percig, majd öntsünk rá egy kevés barbecue-mártást, és hagyjuk állni még 10 percet.
Készítsük elő a grillsüt
Olajat keverjük össze a fokhagymával, majd hagyjuk állni 30 percig. A kenyeret átlósan szeljük fel, majd kenjük meg mindkét oldalát a fokhagymás masszával.
Vágjuk a hússzeleteket keresztbe 3-3, kb. 8 cm-es szeletre. Fektessük jól kikent, lapos tepsibe.
Keverjük össze a tojás kivételével a bunda hozzávalóit. Verj
A burgonyát és a paprikát szórjuk meg a fűszerkeverékkel, majd húzzuk felváltva a nyársra. Locsoljuk meg olívaolajjal. A grillsütőt készítsük elő, majd s
Vágjuk ketté a paradicsomokat vízszintes irányban. Szedjük ki a belsejét, fűszerezzük. Hagyjuk egy kicsit állni.
Keverjük össze a vajat, apróra vágott mogy
Keverjük össze a mézet, citromhéjat és a chilit, ez lesz a máz. Kenjük meg vele a húst, majd tegyük a hűtőbe.
Rakjuk a burgonyát alufóliás tálcára. Keve
Vágjuk le a halak uszonyát, farkukat nyírjuk V alakúra. Ejtsünk rajtuk 3-3 bemetszést. Keverjük össze a pác hozzávalóit, majd kanalazzuk a halak belsejébe. Ma
Keverjük össze az olajat, citromborsot, citromlevet, mártást, és öntsük egy tálba. Forgassuk meg benne a húst, és lefedve hagyjuk pácolódni 2 órán át a hű
Ugrás a lap tetejére >>