Keverjük össze az olajat a chilivel, majd öntsük rá a húsra, és hagyjuk 20 percig állni.
Keverjük össze a korianderlevelet, petrezselymet és a citromlevet. Adjuk hozzá a
F?zzük meg el?re a kukoricacsöveket, majd utána addig süssük a grillen, míg aranybarna nem lesz. Id?nként kenjük meg f?szeres olajjal vagy vajjal.
F?szerpaszta:
Közepes lángon pirítsuk meg szárzon a fahéjat, az édesköményt és a kardamomot. Pirítsuk kb. 1 percig. Tegyük a f?szereket egy mozsárba, adjuk hozzá a kurku
Melegítsük el? a grillsüt?t.
Olajjal locsoljuk meg a radicchiót, az édesküményt és a narancsot, majd sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg ?ket. Tegyük egy salátástálba,
Forraljunk egy kis lábosban vizet. A paradicsomok héját metszük be, majd tegyük a forrásban lév? vízbe 10 másodpercre, majd vegyük ki és tegyük hideg víz alá. Hámozzuk me
Helyezzük a gombát az alumínium süt?tálcára, és süssük 10-15 percig. A tálalás el?tt ízesítsük sóval és borssal, majd morzsoljunk rá egy kevés vajat.
Melegítsük el? a grillsüt?t. A gombákat locsoljuk meg olajjal, kenjük meg pestóval, és tegyük rá a sajtot. Grillezzük meg ?ket, majd forrón tálaljuk.
El?készület: 10 per
Kenjük meg a hal belsejét páccal. Simítsuk az alufóliát beolajozott oldalával felfelé a konyhapultra. Szórjuk a közepébe a kaprot és tegyük rá a halat. Kenjük meg a tetej
Ugrás a lap tetejére >>