Darált húshoz adjuk hozzá a zsemlemorzsát, majd reszeljük a hagymát a morzsára úgy, hogy beszívja a levét. Olaj kivételével adjuk hozzá a többi hozzávalót. Gyúrjuk össze,
Dolgozzuk össze a vajat, fokhagymát, bazsalikomot. Kanalazzuk a vajtartóba és tegyük a hűtőbe. Kenjük meg a halszeleteket olajjal, és szórjuk meg citromborssal.
Zöldség
Vágjuk a húst 3-4 darabba. Keverjük össze az olajat és a citromborsot, kenjük be vele a húst, és hagyjuk 30 percig állni.
Vágjuk kis darabokra az édesburgonyát. Tegyük
Húst 45 fokos szögben vágjunk a vastagabb részekbe, de ne vágjuk teljesen át. Klopfoljuk ki a húst.
Dörzsöljük be fokhagymával és gyömbérrel, szórjuk meg citromborssal,
Vágjuk félbe a burgonyákat, majd a feleket 4-6 cikkelyre. Keverjük össze a fokhagymát, olajat, vizet és a citromlevet. Öntsük a krumplira és forgassuk össze. Rakjuk egy l
Klopfoljuk ki a húst. Vágjuk a szeleteket 2-2 részre, és egy rétegben tegyük őket egy edénybe. Öntsünk rá annyi páclevet, hogy jól elfedje. Pácoljuk a hűtőben néhány órát
Kockázzuk fel a csirkehúst, az ananászt pedig negyedekre. Húzzuk fel a nyársakra váltakoztatva. Locsoljuk meg citromlével és fűszerezzük. Szórjuk meg köménnyel. Helyezzük
Tegyük a filéket sima oldalukkal lefelé két folpack közé, majd klopfoljuk ki őket. Vágjuk ujjnyi csíkokra, rakjuk egy edénybe, és öntsünk rá kb. fél csésze pácot, forgass
Ugrás a lap tetejére >>