Hal mindkét oldalán ejtsünk 2-2 mély bemetszést. Kenjük meg a páccal a hal belsejét.
Melegítsük forróra a grillsüt?t, fújjuk be olajjal. Grillezzük a hal oldalát 1 perc
Nyissuk szét a mellet, és klopfoljuk ki, majd szórjuk meg f?szerkeverékkel. Keverjük össze a töltelék hozzávalóit, majd simítsuk a hússzeletek közepére. Göngyöljük össze
Polenta:
Forraljuk fel a csirkealaplevet, és fokozatosan keverjük hozzá a polentát, és közben kevergessük. Kis lángon keverjük folyamatosan, amíg elválik az edény falátó
A páchoz keverjük össze az olajat, a fokhagymát, a római köményt, a bazsalikomot, a sót és a borsot. Tegyük bele a húst, és forgassuk össze. Fedjük le, és tegyük 1 órára
Vágjuk le a hal fejét, az uszonyokat és a farkát is. Keverjük össze a szömörcét az olívaolajjal. Szeleteljük fel a citromot. Kapornak mossuk meg a szárát.
Fektessük a h
Aprítsuk össze gomba szárait. Hevítsük fel a serpeny?t, rakjuk bele a szalonnát, és pirítjuk zsírjára. Adjuk hozzá a gombaszárakat. Keverjük bele a morzsát, petrezselymet
Halszeleteket szórjuk meg f?szerkeverékkel. Vágjuk félbe a kenyereket, és vékonyan kenjük meg vajjal.
Készítsük el? a grillsüt?t, olajozzuk be a rácsokat. Kenjük meg a
Keverjük össze a majonézt, a fokhagymát és a citromlevet. Tegyük a h?t?be. Melegítsük el? a grillsüt?t. A zöldségeket kenjük meg olajjal, majd grillezzük meg ?ket.
Kenj
Ugrás a lap tetejére >>