Szitáljuk a lisztet, sót, süt?port egy tálba, és a közepébe készítsünk egy mélyedést. Adjuk hozzá a fokhagymát, bazsalikomot, oregánót, petrezselymet, tejet és az olajat,
Csomagoljuk a burgonyákat alufóliába, és süssük meg. Keverjük össze a fokhagymát és a vajat. Amikor megsült félig hajtsuk vissza az alufóliát. Hosszában vágjuk be a felén
Csomagoljuk alufóliába a borjúszeleteket, úgy, hogy két réteg felszeletelt gomba és f?szerkeverék között legyenek, majd sózzuk és borsozzuk. Tegyük a rostra és süssük 20
Vágjuk apróra a fokhagymát, mentát, petrezselymet, és adjuk hozzá a tejben áztatott kenyérbelet. Keverjük bele a tojássárgáját és a lisztet. F?szerezzük. Adjunk hozzá apr
Keverjük össze a mártást az olajjal, és kenjük be vele a húst. Tegyük pár órára a h?t?be.
Simítsunk a konyhapultra két ív vastag fóliát. Helyezzük rá egy-egy darab oldal
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom