Dinszteljük meg a hagymát. Keverjük el vele a fokhagymát és a kurkumát. Húzzuk le a citromfű külső rétegét, és aprítsuk finomra. Adjuk a hagymához a chilivel és a gyömbér
Egy cikk kolbászt két hosszúkás szalonnadarab közé tesszük. Alufóliába csomagoljuk, betesszük a parázsba, és 15 percig sütjük. Kicsomagoljuk, feldaraboljuk, majd összekev
Vágjuk negyedekre a hagymákat és a paradicsomokat. Gombáknak csak a fejét használjuk fel. Mindegyik nyársra húzzunk fel 1 kolbászt, 1 negyed hagymát, 1 negyed paradicsomo
Bográcsban lisztet és tojást gyúrunk össze, és amikor összeállt, csipetkéket csipkedünk belőle. Kitesszük száradni, a bográcsban pedig vizet forralunk. Beletesszük a csip
A pác hozzávalóit keverjük össze, majd pácoljuk benne a húst 1 órát a hűtőben. Ezután húzzuk nyársakra, és süssük meg.
Előkészület: 10 perc, sütési idő: 15 perc.
Bográcsban zsírt olvasztunk fel, belekeverünk pirospaprikát, 1-2 pohár vizet öntünk hozzá és belerakjuk a hosszában felvágott krumplit. Hozzáadjuk a zellert és petrezsely
Kukoricacsöveket belső, zöld leveleikkel tegyük egy hideg vízzel töltött tálba, és hagyjuk ázni 30 percig. Öntsük le róla a vizet, majd húzzuk egyenként hátra a héjukat,
Szeleteket sózzuk, borsozzuk. Vékonyan olajozzuk, és szórjuk meg prézlivel. Tegyük a rostélyra és süssük mindkét oldalát 8 percig. Szórjuk meg kaporral.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom