Melegítsük el? a grillsüt?t. Robotgépben keverjük össze a cukrot és a vaníliás cukrot. Vágjuk keresztben félbe a gréfrútokat, és mártsuk bele ?ket a cukorba. A grillt ken
Keverjük össze az olajat és a chilipaprikát, és hagyjuk 20 percig állni. Öntsük rá a zöldségekre a chilis olajat, és forgassuk meg ?ket benne.
Olajozzuk be a forró rács
Öntet:
Keverjük össze a créme fraiche-t, a bazsalikomot és a grépfrútot. Sózzuk, borsozzuk.
A grillsüt?t melegítsük el?.
Kenjük meg a zöldségeket olajjal, és grillez
Csöveket az alufóliára rakjuk és megcsepegtetjük a sül? szalonna zsírjával. Kétszer betekerjük mindegyiket, majd belerakjuk a parázsba és megsütjük. Fogyasztás el?tt sózz
Szórjuk meg a csirkemellet vegyes f?szerrel.
Dolgozzuk össze a vajat a fokhagymával. Vágjuk félbe a péksüteményeket, és kenjük meg a fokhagymás vajjal.
Készítsük el?
Ha almát sütünk távolítsuk el a csutkát, és tegyünk a helyére porcukrot. Süssük 1 óráig.
Ha narancsot vagy körtét sütünk, hámozzuk meg, locsoljuk meg rummal és cukrozzuk
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom