Rakjuk a húst egy lapos edénybe, öntsük rá az olajat, és szórjuk meg a f?szerkeverékkel. Dörzsöljük be vele a húst, majd tegyük a h?t?be.
A cukkinit szeleteljük fel, és
Olvasszuk fel a vajat és keverjük bele a felszeletelt mogyoróhagymát. Vegyük le a t?zr?l, keverjük hozzá az apróra vágott metél?hagymát és petrezselymet, majd f?szerezzük
Szár helyén vágjuk ki a paradicsomot, hogy beletehessük az olajat, sót, borsot, kakukkfüvet és babért. Tegyük a grillre és süssük 15 percig.
Kenjük be citromlével és pár perce dobjuk forrásban lév? vízbe a gombafejeket. Adjuk hozzá az olvasztott vajhoz a sajtot és a prézlit, majd a pirospaprikát. F?szerezzük.
Gombát nyársra húzzuk és a parázs felett megsütjük. Sóval megpergetjük, és tálaljuk.
Klopfoljuk ki a húst, dörzsöljük be egy kis olajjal, majd szórjuk meg oregánóval és citromborssal. Tegyük egy rétegben tálcára. Rakjuk a h?t?be.
Szuvlakihoz vágjuk a bár
Melegítsük el? a grillsüt?t. Keverjük össze a kókuszkrémet, a barna cukrot, és a rumot egy lábosban, majd forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, és f?zzük kb. 5 percig,
Csokoládémártás:
Keverjük össze a tejszínt, a csilit, a fahéjat egy lábosban, és forraljuk fel, majd f?zzük 5 percig. Sz?rjük le, és dobjuk ki a szilárd dolgokat. Adjuk
Ugrás a lap tetejére >>