Megpucoljuk a halat, nyársra húzzuk a szalonnával együtt. A nyársat a parázs mellé, a földbe szúrjuk és pirosra sütjük. Végén f?szerezzük.
Tegyük egy serpeny?be a koriandert és a köménymagot. 1 percig forrósítsuk, majd vegyük le a t?zr?l, és szórjuk a turmixgépbe. Adjuk hozzá az apróra vágott citromfüvet, a
Keverjük össze a hozzávalókat a húspogácsához, és gyúrjuk össze. Tegyük a h?t?szekrénybe 30 percre. Formáljunk bel?le 14 lapos tenyérnyi átmér?j? pogácsát.
Készítsük el
A sütend? darabokat felszeleteljük. El?ször felhúzzuk az egyiket, utána krumplit, fél hagymát, és ezt még egyszer. Parázs fölé rakjuk és a lecsöpög? zsírt a kenyérre tess
Tegyük a húst egy acéltepsibe. Keverjük össze a narancslevet, mézet, f?szerkeveréket, szójaszószt és a szegf?borsot, ez lesz a páclé. Öntsük a húsra, majd lefedve pácolju
Juhot kitömjük félbe vágott jonatánalmákkal, majd felhúzzuk a nyársra. Elhelyezzük a parázs f?lé, sütés közben forgatjuk, f?szerezzük és zsírral locsolgatjuk. Megsült juh
Készítsük el a chermoulát. Aprítsuk durvára a koriandert és a mentát. Olívaolaj kivételével dobjuk az összes hozzávaló a turmixgépbe, majd adjuk hozzá az olívaolajat is,
Nyissuk ki a kagylókat élénk t?z fölött. Távolítsuk le a héjakat. Tekerjük be mindegyiket egy szelet szalonnába, és t?zzük fel a nyársakra. Süssük 5 percig mindkét oldal
Ugrás a lap tetejére >>