Csöpögtessük a citromlevet a filékre, és szórjuk meg egy kevés sóval. T?zzük fel a makrélafiléket harmonikaszer?en egy nyársra. Mindkét oldalát süssük 2-3 percig.
Késztísünk pácot a hagymából, a fehérborból. Adjuk hozzá a majorannát, a zöldcitromot. Tegyük bele a halfilét, és hagyjuk pácolódni. Húzzuk a halat a nyársa, és süssük me
Malacot szalmával megperzseljük. Felszúrjuk a nyársra, behasogatjuk, megt?zdeljük fokhagymával. Mindenhol bedörzsöljük sóval, és a parázs fölé tesszük. Pirosra sütjük.
Húsok oldalába vágjunk átlós csíkokat. Keverjük össze az olajat, lime levét, sót és a borsot. Rakjuk a húst lapos edénybe, öntsük rá az olajat, és forgassuk meg benne a h
Hússzeleteket kössük körbe spárgával. ?röljünk a szeletek mindkét oldalára borsot. Kenjük meg az el?készített sárgarépát és a spárgát olajjal, és szórjuk meg hagymás sóva
Kenjük be a sültet az olaj és bor keverékével és hagyjuk ázni 2 órán át. Keverjük össze a sajtot az olvasztott vajjal és az apróra vágott hagymával, petrezselyemmel. Tölt
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom