Kompót:
Tegyük egy lábosba a vizet, a cukrot, a citromlevet, a fahéjat, a kardamomot, a csillagánizst, a borsot, a szegf?szeget, a citromhéjat, és forraljuk fel. Vegyük kisebbre a lángot, adjuk hozzá az aszalt gyümölcsöket, és f?zzük, amíg megpuhulnak. Hagyjuk kicsit kih?lni.
A grillsüt?t melegítsük el?. Kenjük meg a sajtokat olajjal, és süssük meg ?ket a grillsüt?n. Forrón tálaljuk a kompóttal.
El?készület: 15 perc.
Sütési, f?zési id?: 15-20 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom