Dolgozzuk össze a vajat, fokhagymát, bazsalikomot. Kanalazzuk a vajtartóba és tegyük a hűtőbe. Kenjük meg a halszeleteket olajjal, és szórjuk meg citromborssal.
Zöldségek oldalát is kenjük meg olajjal.
Készítsük elő a grillsütőt, olajozzuk be a sütőlapot. Rakjuk a zöldségeket a grill legtávolabbi részére. Süssük 2-3 percig. A hal akkor jó, ha könnyen szét tudjuk szedni a húsát.
Szedjük a zöldségeket előmelegített tálra, a halat pedig a tetejére. Tegyünk rá egy adag bazsalikomos vajat, és salátával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom