A
gombát forró
vízben megpuhítjuk, majd kis kockákra vágjuk. 3 evőkanál forró olajon megpároljuk az apró kockákra vágott vörös
hagymát és
fokhagymát, majd hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott
sárgarépát és a
paradicsomkockákat. Pár perc párolás után a
paradicsompürét, a vörösbort és a
citromlét beleöntjük. Hozzáadjuk a
gombát, az apróra vágott szardellát, csilit és zöld fűszereket. A tésztát a szokásos módon, bő,
sós
vízben megfőzzük, közben a maradék olajon megsütjük a darabokra vágott
szardíniafilét. A tésztát tányérokra szedjük, rászórjuk a haldarabokat és leöntjük a mártással.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>