A hagymát felaprítjuk, a fokhagymát összezúzzuk, majd a fűszerekkel együtt a darált húshoz adjuk, és jól összedolgozzuk. Kis kolbászkákat formázunk a masszából, majd olaj
Egy kivajazott lábosba tesszük a felszeletelt húst, rá a felkockázott húst, majd a szeletekre vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk, rámorzsoljuk a vajat, majd így folytatjuk
Melegítsük elő a grillsütőt, és egy sütőlapot. Pároljuk meg a burgonyát 10 percig, majd szűrjük le, és tegyük félre hűlni.
Mártás:
Keverjük össze a petrezselymet, a ko
Melegítsük elő a grillsütőt.
Mártás:
Olvasszuk meg a vajat, tegyük bele a hagymát, a fokhagymát, és kis lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a brandyt, és forraljuk fel. K
A húst felcsíkozzuk, majd a rizsborral elkevert szójaszószban állni hagyjuk fél órát. Ezután elcsepegtetjük, a keményítőbe forgatjuk, és olajban megsütjük. A zsiradékból
A felkockázott húst az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Néhány perccel később felöntjük 2,5 deci vízzel, és háromnegyed órát
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel, a wasabival,
Keverjük össze a darált húst, a zsemlemorzsát, a ketchupot, a zöldfűszerkeveréket és a tojást. Sózzuk, borsozzuk. Osszuk el 4 egyenlő részre, és formázzunk 4 pogácsát bel
Ugrás a lap tetejére >>