A lisztet, vajat 0,5 dl tej hozzáadásával felforraljuk. A ledarált húshoz öntjük a lisztes pépet, és egy tojást, és simára keverjük. Ezután szitán áttörjük és h?t?be téve
Pác:
Pirítsuk meg a koriander-és rómaikömény-magot, és a borsot egy serpeny?ben. A f?szereket daráljuk meg, majd keverjük össze a hagymával, a csilivel, a fokhagymával,
A húst szeleteljük fel, verjük ki, és minden szeletere tegyünk egy szelet szalonnát és sonkát. Tekerjük fel, és fogpiszkálóval t?zzük meg. Egy kevés zsírban süssük át, ma
Kézzel belenyomkodjuk a barnacukrot a marhaszeletekbe. Ha minden oldala jól be van vonva, a húst belerakjuk egy közepes edénybe. Lefedjük és h?t?be tesszük, két napra ot
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a húst, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Ekkor felöntjük a borral, sózzuk
Forgassuk a hússzeleteket a kakukkf?be, majd süssük meg.
Helyezzünk a tányérra egy marék rukkolát, és felezett koktélparadicsomokat, majd tegyük rá a húst, és tálaljuk.
Melegítsük el? 200 fokra. A paprikákat tegyük tepsibe és süssük 20 percig. A marhahúst és a hagymát süssük meg az olajon 5 perc alatt. Keverjük bele a csiliport, a babot
A burgonyát, a répát és a káposztát felcsíkozzuk, a húst feldaraboljuk. A húst az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát, sózzuk, borsozzuk, a köménn
Ugrás a lap tetejére >>