A feldarabolt zöldbabot, spárgát és zöldborsót sós, enyhén cukrozott vízben megfőzzük, miközben a felszeletelt gombát zsírban elkészítjük, majd sózzuk, borsozzuk, a petre
A tésztát sós lobogó vízben megpároljuk és leszűrjük.
A paradicsomokat mártsuk forró vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját, majd magozzuk ki és szeleteljük cikkelye
A felcsíkozott húst olajon megsütjük, majd félretesszük. A zsiradékon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a felszeletelt répá
A rostélyost gyengén verjük ki, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát karikázzuk fel, szórjuk meg liszttel, keverjük össze, majd forró zsírban süssük ki. Ebben a zsírban sü
Egy lábosba öntjük az olajat, rárakunk egy sor húst, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a felaprózott hagymát és petrezselymet. Így rétegezzük, majd megpirítjuk. Ezután kb. még
A húst fűszerezzük sóval, borssal és egy jó diónyi felhevített vajon süssük meg mindkét oldalát 6 perc alatt. A zaftjában futtassuk meg a fokhagymát, majd locsoljuk rá a
A hátszínt kicsontozzuk és leszedjük róla a hártyákat, majd besózzuk és 1 óráig pihentetjük. Ezután zsírban átsütjük és miután vizet adtunk hozzá, addig pároljuk, amíg jó
A feldarabolt hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a borsot és 4 ek. bort. Sózzuk, borsozzuk, és 10 percig így pároljuk. Eközben egy másik serpenyőben a hús
Ugrás a lap tetejére >>