A feldarabolt zöldbabot, spárgát és zöldborsót sós, enyhén cukrozott vízben megfőzzük, miközben a felszeletelt gombát zsírban elkészítjük, majd sózzuk,
A tésztát sós lobogó vízben megpároljuk és leszűrjük.
A paradicsomokat mártsuk forró vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját, majd magozzuk ki és sz
A felcsíkozott húst olajon megsütjük, majd félretesszük. A zsiradékon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a fe
A rostélyost gyengén verjük ki, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát karikázzuk fel, szórjuk meg liszttel, keverjük össze, majd forró zsírban süssük ki. Ebbe
Egy lábosba öntjük az olajat, rárakunk egy sor húst, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a felaprózott hagymát és petrezselymet. Így rétegezzük, majd megpirítjuk.
A húst fűszerezzük sóval, borssal és egy jó diónyi felhevített vajon süssük meg mindkét oldalát 6 perc alatt. A zaftjában futtassuk meg a fokhagymát, majd l
A hátszínt kicsontozzuk és leszedjük róla a hártyákat, majd besózzuk és 1 óráig pihentetjük. Ezután zsírban átsütjük és miután vizet adtunk hozzá, add
A feldarabolt hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a borsot és 4 ek. bort. Sózzuk, borsozzuk, és 10 percig így pároljuk. Eközben egy másik serpen
Ugrás a lap tetejére >>