A fűszerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A húst vágjuk kockára, majd tegyük tálba, és forgassuk össze a fűszerkeverékkel. Adjunk hozzá annyi olajat, ho
A bélszínt hirtelen átsütjük, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd forrás után belekever
A húst szeleteljük fel, verjük ki, sózzuk meg, kenjük meg mustárral, szórjuk meg borssal. Tegyünk a húsra vékonyra vágott szalonnát, csavarjuk össze, és fog
Keverjük össze a marhahúst, a zsemlemorzsát, a tojást, a feta sajtot, a fokhagymát, a hagymát, a köményt, a citromhéjat, a petrezselymet és az oregánót. Ebb
Vágjuk a húst 3 cm-es kockákra, majd egy tálba tesszük, és olajat öntünk rá (annyit, hogy ellepje). 1 napig hagyjuk pihenni. Fogjunk egy serpenyőt, pirítsuk me
A burgonyákat felszeleteljük, majd egy kivajazott jénaiba rétegezzük úgy, hogy minden réteget sózunk, borsozunk, a szerecsendióval és a fokhagymával ízesítj
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet, a mustárt, sót és borsot, majd ebben pácoljuk egy órát a májat. Ezután parázson 6-7 percig sütjük,
A hússzeleteket sóval, borssal ízesítjük, majd mindkét oldalát bekenjük mustárral. Olajat kenünk rá, majd grillen megsütjük.
Sültburgonyával vagy burgonya
Ugrás a lap tetejére >>