Elkészítési idő: kb fél óra
Energiatartalom: 355 kcal/1475 kj adagonként
Készítsünk egy tál meleg vizet, amibe belerakhatjuk az üvegtésztát. Ott hagyjuk 10 percen át ázni, hogy szépen megduzzadjon. Ha kellően megduzzadt vágjuk rövidebb darabokra és tegyük félre. Közben a halfilét felkockázhatjuk. A garnélákat mossuk meg, és miután megszáradtak eltávolíthatjuk a bélhúrokat. A garnélákra és haldarabokra csepegtessünk kis
citromlevet és így hagyjuk állni.
A
paradicsomot vágjuk meg a te
tején, és forrázzuk le, hogy le tudjuk húzni a bőrét. Miután ez megvan, akkor távolítsuk el a magokat, majd a
paradicsom húsát felkockázhatjuk. Az új
hagymát és a szár
zellert mosás után karikázzuk fel. A pakcsojt pedig mosás után tépkedjük össze kisebb darabokra.
A tyúkhúslevest egy lábasban forraljuk fel, aztán adjuk hozzá a cukrot, az
ecetet és a
szójaszószt. Ezt kevergessük és adjuk hozzá a zöldségeket. Kevergetve főzzük 2-3 percig. Ezután rakjuk bele a garnélákat és a halat is, így főzzük tovább 1-2 percig. Végül pedig adjuk hozzá az üvegtésztát, és ízesítsük tovább
sóval.
Jó étvágyat.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>