Előkészítési idő:20 perc
Teljes elkészítési idő:15 perc
1 250 ml forró vízbe áztassuk be a kínai gombákat, hogy megpuhuljanak. Nyomjuk ki a gombákat a le
Előkészítési idő:20 perc + pácolás éjszakán keresztül
Teljes elkészítési idő:5 perc
1. Egy tálban keverjük össze a tamarit, a szójababolajat, a fokhag
A spárgát megmossuk és ecetes hideg vízbe áztatjuk, majd hideg sós vízbe feltesszük főni. 30 perc alatt puhára főzzük, leszűrjük, a vizet félretesszük. A
Miután a tojásokat keményre főztük, és héjukat leszedtük, négy részre szeljük őket. A sonkát vékony csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a tojásokhoz. Ezutá
Elkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 1 óra
1 evőkanálnyi olívaolajat a reszelt citromhéjjal és a fokhagyma felével keverjünk össze. Egy lap
A citromlevet összekeverjük a paradicsomlével, majd a felkockázott tonhalat belerakjuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. Ezután vajjal kikenünk egy jénai tálat,
A tonhalfilét felvágjuk úgy, hogy 10 dkg-os szeleteket kapjunk, majd megsózzuk, megborsozzuk, és a hűtőben állni hagyjuk. A hagymát felkarikázzuk, a padlizsánt
A hagymát és a kaprot megtisztítjuk, majd apróra vágjuk, a tonhalról pedig leitatjuk az olajat. A tojást megfőzzük, majd leszedjük a héját, és kockákra vág
Ugrás a lap tetejére >>