El?készítési id?:20 perc
Teljes elkészítési id?:15 perc
1 250 ml forró vízbe áztassuk be a kínai gombákat, hogy megpuhuljanak. Nyomjuk ki a gombákat a levét tegyük félr
El?készítési id?:20 perc + pácolás éjszakán keresztül
Teljes elkészítési id?:5 perc
1. Egy tálban keverjük össze a tamarit, a szójababolajat, a fokhagymát, a gyömbért,
A spárgát megmossuk és ecetes hideg vízbe áztatjuk, majd hideg sós vízbe feltesszük f?ni. 30 perc alatt puhára f?zzük, lesz?rjük, a vizet félretesszük. A spárgát cseréplá
Miután a tojásokat keményre f?ztük, és héjukat leszedtük, négy részre szeljük ?ket. A sonkát vékony csíkokra vágjuk, és hozzáadjuk a tojásokhoz. Ezután a megtisztítot zsá
Elkészítési id?: 15 perc
Teljes elkészítési id?: 1 óra
1 ev?kanálnyi olívaolajat a reszelt citromhéjjal és a fokhagyma felével keverjünk össze. Egy lapos edénybe tegyük
A citromlevet összekeverjük a paradicsomlével, majd a felkockázott tonhalat belerakjuk, és kb. 10 percig állni hagyjuk. Ezután vajjal kikenünk egy jénai tálat, és beletes
A tonhalfilét felvágjuk úgy, hogy 10 dkg-os szeleteket kapjunk, majd megsózzuk, megborsozzuk, és a h?t?ben állni hagyjuk. A hagymát felkarikázzuk, a padlizsánt, paradicso
A hagymát és a kaprot megtisztítjuk, majd apróra vágjuk, a tonhalról pedig leitatjuk az olajat. A tojást megf?zzük, majd leszedjük a héját, és kockákra vágjuk. A tonhalat
Ugrás a lap tetejére >>