Előkészítési idő:10 perc
Teljes elkészítési idő:50 perc
1 Melegítsük elő a sütőt 180°C- ra (gázsütő esetén 4- es fokozat).Egy lapos tűzálló tálat kenjünk ki zsiradékkal
A paprikákat kimagozzuk, feldaraboljuk, majd összeturmixoljuk. Ezután hozzáadjuk a feldarabolt narancs húsát, a zellert és a lereszelt gyömbért, majd felöntjük 2 deci víz
Előkészítési idő: 25 perc
Teljes elkészítési idő: 25 perc
A páncéljuktól és a salakjuktól tisztítsuk meg a garnélákat, majd kis darabokra aprítsuk fel. A rákot a darált
Az almákat megtisztítjük, magházukat kivágjuk, majd vízbe tesszük, és citromlevet öntünk hozzá. A zselatint vízbe tesszük, hogy feloldódjon. A vörösborba tesszük a citrom
A hagymát és a fokhagymát apróra szeljük, a zellert vékony szeletekre vágjuk. A húst forró olajban elősütjük, majd hozzáadjuk a hagymát és a fokhagymát, ezeket megpirítjü
Fogunk egy keverőtálat, a lisztet beleszitáljuk, majd beletesszük a sütőport, a tojást, a citrom lereszelt héját és a zabpelyhet, amit előzőleg szárazon megpirítunk. Az e
A zöldbabot megmossuk, feldaraboljuk, majd fogunk egy lábost, sós vizet töltünk bele, és ebben megfőzzük. A liszthez olajat keverünk, rántást készítünk belőle, majd beler
Előkészítési idő: 15 perc
Teljes elkészítési idő: 20 perc
A vokot nagyon forróra hevítsük fel, 2 evőkanál olajat adjunk hozzá és forgassuk körbe, hogy az oldalát bevo
Ugrás a lap tetejére >>