A tojásokból kemény tojást főzünk, majd a héjukat leszedjük, és hagyjuk, hogy kihűljenek. Közben a hagymát és a burgonyát megmossuk, és felkockázzuk, majd a húslevesben a
A tárkonyt, a petrezselyemzöldet, a zsázsát és a metélőhagymát megtisztítjuk, majd felaprózzuk. A túrót egy villával összenyomkodjuk, hozzáadjuk a tejfölt, a felkockázott
A zsemlét szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük, és ráöntjük a felmelegített tejet, ázni hagyjuk egy órán keresztül. A zöldhagyma egy részét megtisztítjuk, felaprózzu
Előkészítési idő: 30 perc
Teljes elkészítési idő: 45 perc
1, Egy nagy mély edényben felforrósított olívaolajhoz a hagymát és fokhagymát hozzáadjuk és puhára pároljuk. M
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk és felkockázzuk. Egy másik lábosban, sós vízben megfőzzük a zöldborsót, leszűrjük, félretesszük. A salátát csí
Az összes halfilét megtisztítjuk, majd kockákra vágjuk, oregánóval, sóval, borssal fűszerezzük őket, és a hűtőben állni hagyjuk. Ezután a paradicsomot szeletekre vágjuk,
A hagymát apróra vágjuk. A paprikát meghámozzuk, a fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet felaprítjuk. a paradicsomokat leforrázzuk, a héjukat lehúzzuk. A cukkinit megpu
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a lisztet, a tojásokat, a tejet, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan összekeverjük. A töltelékhez az összes zöldséget megtiszt
Ugrás a lap tetejére >>