El?készítési id?:20 perc + éjszakán történ? pácolás
Teljes elkészítési id?:15 perc
1. Egy tálban keverjük össze a joghurtot, a fokhagymát, a gyömbért, és a f?szereket,
El?készítési id?: 10 perc+ 1 óra pácolás
Teljes elkészítési id?: 15 perc
1, Egy tálban jól keverjük össze a joghurtot, a tandúri pasztát, a fokhagymát, a lime-lét, a ga
A sajtot felkockázzuk, hozzáadjuk a tárkonyt, a Rama margarint, sóval és borssal f?szerezzük, majd az egészet alaposan összekeverjük. A krémet a kenyérszeletekre kenjük,
Az összes zöldséget megmossuk, majd a répákat felkarikázzuk, a zellert és a burgonyát felkockázzuk, a ceruzababot és a hagymát felaprítjuk. Az olajhoz fél dl vizet adunk,
A túrót egy villa segítségével összenyomkodjuk, majd hozzáadjuk a vajat, a felkockázott retket, a karikákra vágott újhagymát, végül megsózzuk, megborsozzuk. A krémet a ro
El?készítési id?:15 perc
Teljes elkészítési id?:20 perc
1 Melegítsük el? a süt?t 170°C-ra (gázsüt? esetén 3- as fokozat). 4 darab 125 ml térfogatú t?zálló pudingformát
A tejet feltesszük f?ni a vaníliával, a citromhéjjal és a fahéjjal.Amikor forr, beletesszük a rizst, és kevergetjük, hogy össze nem csomósodjon. 20 percig nagy lángon f?z
El?készítési id?: 10 perc
Teljes elkészítési id?: 30 perc
A süt?t melegítsük el? 190 °C - ra (gázsüt? esetén 5- ös fokozat). Egy tálkában keverjük el a fokhagymát, a ha
Ugrás a lap tetejére >>