Előkészítési idő: 10 perc
Teljes elkészítési idő: 30 perc
A sütőt melegítsük elő 190 °C - ra (gázsütő esetén 5- ös fokozat). Egy tálkában keverjük el a
fokhagymát, a halszószt, a
citromlevet, az őrölt
gyömbért, az édes
chiliszószt, a
rizsbor
ecetet, a
koriandert, a bort.
Egy sütőtálat jókora alufóliával fedjünk be, és tegyük bele a sügért. Locsoljuk meg az előbb elkészített páccal, majd szórjuk meg új
hagymával.
Az alufóliával csomagoljuk be alaposan, a hal körül felhajtva, és tegyük be a sütőbe. 20- 30 percen át süssük, illetve amíg villával megszúrva a hal könnyen omló lesz. Köretnek párolt
rizst kínáljunk. Azonnal tálalható.
Tápérték adagonként:
20 g fehérje, 2 g
zsír
5 g szénhidrát
0 g élelmi rost
60 mg koleszterin, 495 kJ, (120 kcal)
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>